Nejlepší ocelové dárky pro knihomoly

Řeknu vám to narovinu - oslovil mě kamarád, který provozuje e-shop Ocelové šperky 4U, kde mimochodem najdete pár vážně hezkých kousků, že by potřeboval trochu pomoc. Jelikož vláda kvůli koronaviru zakázala kulturní akce a koncerty, na kterých měl většinou stánek a prodával davům dlouhovlasých metalistů Thorova kladiva a lebky na krk, nastaly zlé časy. A to nejmenší, co můžu udělat, je vybrat pár pěkných kousků pro knihomoly a ukázat vám je. 

Kniha pro knihomoly i fanoušky Kronik prachu

Nejlepší dárek pro knihomola je samozřejmě kniha. A ta ocelová mu vydrží pěkně dlouho. Nejen, že je moc hezky zpracovaná, ale dá se i otevřít, takže si dovnitř můžete dát  fotku knižního hrdiny (tak si říkám, že by se v tom mém možná hezky vyjímal Rhysand z fantasy série Dvůr trnů a růží Sarah J. Maasové) nebo oblíbený citát.

„Fikce je pravda uvnitř lži a pravda o této fikci je jednoduchá: kouzla neexistují.“
Stephen King


Zaklínač

Sdílím život s člověkem, který si zamiloval Zaklínače ještě dřív, než se Henry Cavill v seriálu svlékl do půli těla a zajistil tak projektu od Netflixu hromadu prašulí na natočení dalších sérií (je to nadsázka, ale jeden z mých nejoblíbenějších gifů najdete na konci článku ♥). 

Taková posedlost je fajn, protože tím pádem jsem za těch skoro devět společných let vyřešila každé Vánoce i narozeniny právě Zaklínačem. Pro muže je to ten nejlepší dárek.

 Řekla bych, že už má skoro všechno, co se dá pod dva tisíce koupit (jestli to chcete vidět, napište mi do komentáře a já vám to nafotím). Ale co nemá, je tenhle nádherný dřevěný amulet z limitovaná edice. Takže jestli se vám líbí, objednejte si ho hned. Pak už nebude.


Winter is coming

Když je řeč o vlcích, nesmím opomenout ani ty z Hry o trůny.

Zkraťte si čekání na další knihu a udělejte si radost vlčím amuletem nebo prstenem.

„Leave one wolf alive and the sheep are never safe.“
Arya Stark



Kdo z vás je hoden?

Mjollnir – magická zbraň ukutá ze srdce umírající hvězdy dvěma trpaslíky... mnohem víc se dočtete v Severské mytologii Neila Gaimana, každopádně i fanoušci Marvelu a metalové hudby ví, oč běží. Thorovo kladivo najdete na eshopu hned několikrát, ale mně se nejvíc líbí v kombinaci s černou kůží jako náramek

A pokud byste raději kladivo Thóra jako z komiksu, mají ho tam taky.

Draci

Tyhle kousky jsou vážně vymazlené a pro všechny fandy fantastiky jako dělané. Pochlubte se, kdo taky vyrůstal na Odkazu dračích jezdců, odkud plynule přešel k Hobitovi a Písni ledu a ohně? 

Dračí pařát s koulí je jedna z nejkrásnějších věciček, co jsem kdy viděla, zatímco ocelový dráček na kroužku je naprostá klasika. Kouzelný je i dračí prsten s kamenem (mají různé barvy).


Ocelová kytara pro rockery

Líbily se vám knihy Rytmus, já a Malychin, Skrytá píseň nebo horká novinka od Dobrovského - Daisy Jones and The Six? Tak to ocelovou elektrickou kytaru prostě potřebujete. Ať každej už na první pohled ví, že na vodrhovačky od Michala Davida fakt tancovat nebudete. ;-) 


A tady máte ten slíbenej gif, protože AWWW!



Komentáře

  1. Osobně na takové šperky nejsem, ale věřím, že si to své příznivce najde. A že pro milovníky různých příběhů to může být fajn doplnění nějaké jejich sbírky... 😊

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Díky za komentář. Sleduj mě i na instagramu, ať ti neunikne žádná novinka.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Šikmý kostel (Karin Lednická)

Antivirový šátek nanoSPACE - vyzkoušeno

10 důvodů, proč číst fantasy Dvůr trnů a růží